Blog

Budite u toku sa najnovijim agencijskim vijestima,
kampanjama, događajima i dešavanjima.

Konteent Media otvorila kancelariju u Sarajevu!

U prethodnoj godini kada su se i veliki borili za svakog klijenta, a svaki klijent za svoju marketinšku promociju, kada su na provjeri bili (i još su) budžeti i planovi, ideje i realizacija, banjalučka markentiška agencija Konteent Media ostvaruje svoju ekspanziju. Raste broj klijenata, a širi se i sama agencija. Ovih je dana otvorena kancelarija u Sarajevu, prva od njih nekoliko koje su planirane u regiji.

Konteent Media godinama posluje sa klijentima iz regiona, te je veliki broj naših klijenata upravo iz Sarajeva. Ovako ćemo im biti bliže, a sigurna sam da će ovaj potez doprinijeti dodatnom rastu agencije. Veliki broj naših klijenata je iz Srbije, tako da planiramo i otvaranje kancelarije u Beogradu. Konkurencija postoji u svim gradovima i smatram da je ona izuzetno bitna i zdrava za svaki biznis, naročito za kreativnu industriji gdje jedni druge motivišemo i podstičemo na dodatni rast i razvoj,” izjavila je povodom otvaranja sarajevske kancelarije Nataša Mitrović, CEO Konteent Media.

Portfolio agencije, među ostalim klijentima, čine GazpromBanjalučka pivaraPersenFull DentEsensaX expressIdeal kompani i Tržnica Banjaluka. Nedavno je završen i vizuelni identitet Turističke organizacije grada Trebinje, a u toku je rebranding proizvoda kompanije Sava Semberija, koja je bila jedna od najpoznatijih u bivšoj Jugoslaviji.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Services

Digital

 
Social media management
Digital campaigns
E-mail marketing

Events

 
Event organization
Production
Event PR

PR

 
PR planning
PR campaigns
Media communication

Production

 
Photography services
Video production
Video editing
Post-production
Animation

Creative

 
Brand identity
Promo materials
Print communications
Packaging design
Product design

Consulting

 
Marketing strategy
Market analysis
Print communications
Crisis management consulting
Marketing trends consulting

Got a great idea?
Let's colaborate.

Contact us

info@konteent.com

Write to us